Over ons

Werkenmetpoppetjes biedt een groot assortiment aan materialen, Playmobil poppetjes, Duplo poppetjes  en andere attributen. Hiermee kan een treffend beeld neergezet worden bij systeemtherapie en familie opstellingen. Problemen en levensvragen kunnen niet los gezien kunnen worden van wat generaties lang is doorgegeven en ontvangen. De contextuele benadering van mensen geeft de verbondenheid binnen relaties weer.

“Een Taal Erbij” is een krachtige methodiek die ontwikkeld is door Marleen Diekmann. Door de mensen en hun relaties zichtbaar op tafel te zetten, komt er ordening en overzicht. Cliënten komen gemakkelijker bij hun verborgen emoties, omdat visuele prikkels anders worden verwerkt dan verbale prikkels. Deze manier van “praten” is voor minder-talige volwassenen, pubers en kinderen toegankelijk en laagdrempelig. Het is een andere manier om hun verhaal te kunnen vertellen en inzicht te kunnen geven en krijgen in wat er leeft en speelt binnen hun systeem. Werkenmetpoppetjes probeert met beeldtaalmateriaal het systemisch werken te ondersteunen.

Als je benieuwd bent naar ervaringen van anderen met werkenmetpoppetjes, we zijn trots op de reviews die op Trustpilot worden gegeven.